Hjemmetræning uden udstyr med Home Workout – No Equipment

Du behøver ikke indrette et rum i hjemmet med maskiner og udstyr, når du vil have intensiv og effektiv træning. Du kan lave masser af øvelser, fitnessformer og fysisk træning helt uden udstyr.

Home Workout – No Equipment er en app, der hver dag giver dig inspiration til din træning derhjemme. Dermed slipper du for at skulle betale medlemsgebyr hver måned til et fitnesscenter, og du kan træne, når det passer ind i dit program.

Apps og gadgets er de perfekte redskaber til at skabe den livsstilsændring, der giver dig mere overskud og større selvtilfredshed.

Frihed, fleksibilitet og alsidighed

Med den smarte app bliver det ikke nemmere at komme i form. Du kommer til at spare masser af tid hver dag, da du hverken skal forholde dig til transport til og fra træningscenter eller bruge tid på at finde øvelser, der kan give dig sved på panden.

Home Workout – No Equipment er det perfekte program for dig, som har brug for nemt og enkelt at lave øvelser, der udfordrer dig fysisk. Du kan lave effektiv helkropstræning, så du både får styrket ryg, arme, mave, baller og ben.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele, når du bruger appen:

  • Du slipper for at købe udstyr
  • Du kan træne, når du vil
  • Du kan lave effektiv og udbytterig helkropstræning
  • Øvelserne er lavet og tilrettelagt af eksperter
  • Appen er nem at bruge
  • Der kræves ikke forudgående erfaringer med fysisk aktivitet

Alle og enhver kan få masser af glæde og udfordringer med appen. Programmet sørger for, at du får den mest ideelle træning. Øvelserne er tilrettelagt af fitnesseksperter, og hvert træningspas er sammensat i forhold til at skabe progression for dig.

Værdi for dig på kort og lang bane

Hvert træningspas starter med opvarmning. Du får varierede øvelser, der er med til at holde motivationen oppe hos dig. Når du træner på egen hånd uden app, kan det være svært at blive ved med at være motiveret. Du skal hele tiden være opsøgende i forhold til at lave afvekslende øvelser, så du ikke går død i din træning.

Home Workout – No Equipment klarer både forberedelse og træningstilrettelæggelse for dig. Er du nybegynder, kommer du til at få stor glæde af de mange instruktionsvideoer, som viser dig, hvordan du udfører øvelserne i dit træningsprogram.

Vælg dit træningsformål

I appen kan du lave et personligt træningsprogram. Du kan vælge, som du vil have vægttab, styrketræning, forbedret kondition, afspænding eller særligt program for enten mand eller kvinde.

Har du ønske om at gå ned i vægt, vil funktionen med ”personal trainer” være det perfekte program for dig. Med det kan du indtaste oplysninger om din nuværende vægt og dit gennemsnitlige motionsomfang.

Du får hver dag øvelser, som du udfører med hjælp fra træneren, som du finder i programmet.

Det er den verdenskendte spiludviklet, PEGI, der står bag programmet. I flere årtier har PEGI udviklet nogle af de mest avancerede spil og apps.

Med Home Workout – No Equipment får du billede og lyd i bedste kvalitet, der gør din daglige træning til en fornøjelse.