Gode træningsrutiner til forrået

Gode træningsrutiner til forrået

Er 2022 endelig året, hvor bikinikroppen skal sidde lige i skabet? Så er der mange gode grunde til at komme ind i nogle sunde og stabile træningsrutiner, som hverken dræner dig for energi eller smadrer din motivation. Forrået står for døren, og solen melder sin ankomst flere af døgnets vågne timer. Det er dit tegn til at hoppe i løbeskoene og komme udenfor i den friske luft. Husk dog altid at iklæde dig tøj, som passer til dine omgivelser. Vi ender nemlig ofte med at fange en forkølelse, når vi vælger ankelsokkerne fremfor tennissokkerne.

Et pålideligt træningsprogram

Når man forsøger at komme ind i en god træningsrutine, er det altid fornuftigt at lave et træningsprogram. Et træningsprogram er nemlig langt lettere at forholde sig til, end hvis du hver eneste dag skal spørge dig selv, om du i virkeligheden orker at tage løbeskoene på. Med et program er der ikke noget at rafle om, det bare med at komme afsted.

En pålidelig påklædning

Er du allerede påbegyndt din rutineprægede træning, er du allerede foran. Du bør dog altid tage godt med tøj på, hvis du vælger at træne i naturen. Du skulle nødigt blive forkølet eller det der er værre, som sætter din træning tilbage.

Skulle du dog alligevel gå hen og blive lidt småforkølet, kan du overveje at benytte dig af naturmediciner. Selvom naturmediciner måske ikke kan kurere din sygdom helt, oplever langt de fleste en effekt eller ændring med for eksempel hvidløg eller ingefær. Det er hvert fald forsøget værd!

En pålidelig kilde

Der findes rigtig mange råd og vejledninger til at komme ind i gode træningsrutiner. Men lige så mange gode råd der findes, lige så mange dårlige råd findes der, og det er altså ikke alle råd, du skal sluge til dig uden at undersøge det først.

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, kan du forsøge dig med syv minutters træningsprogram, som giver meget mere, end hvad du måtte forestille dig. Det er hurtigt, nemt og effektivt, og der findes utallige apps og hjemmesider, som tilbyder dig et træningsprogram, som altså kun tager 7 minutter.