Tab dig nemt med disse Android apps

Tab dig nemt med disse Android apps

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ønsker at tabe sig. Men uanset hvad årsagen måtte være, så er det generelt for langt de fleste mennesker, at det kan være temmelig svært at overskue alle de forskellige parametre, som har en indflydelse på ens vægt.

Heldigvis lever vi i dag i et samfund, hvor vi har adgang til alverdens smarte teknologier, som kan hjælpe os i dagligdagen. Du kan dermed downloade apps direkte på din smartphone, som kan hjælpe dig med at holde styr på og følge med i dit vægttab.

For at hjælpe dig godt på vej så har vi samlet 4 forskellige apps herunder, som kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede vægttab. Teksten er skrevet i samarbejde med Teknonytt.com, hvor du bl.a. kan læse mere om IT-nyheder og gaming.  

1. MyFitnessPal

MyFitnessPal er nok en af de mest kendte apps, som kan hjælpe dig til et vægttab. Denne app er opbygget på den måde, at den fungerer som din elektroniske logbog. På den måde kan du bl.a. notere i appen, hvor meget du har trænet, hvor mange kalorier du har indtaget, osv.

På den måde skaber du dig altså en overblik over, hvorvidt du træner nok i forhold til den mængde af mad, som du indtager. Appen kan ligeledes også udregne dit kalorieindtag for dig, da du blot kan tilføje lige netop det produkt, som du har spist, på appen.

2. Lose It Vægttabsapp

Denne app fungerer på mange måder lidt ligesom MyFitnessPal, da den ligeledes er opbygget som en logbog, hvori du kan nedskrive, hvad og hvor meget du har spist, såvel som dine træningssessioner.

Denne app har dog den fordel, at du kan tilføje din familie og venner på appen, hvormed du også kan følge med i deres vægttab. Derudover så har du også muligheden for at sammenkoble din logbog med f.eks. træningsappen Nike+.

3. Nike+ træningsklub app

Som nævnt ovenfor så er Nike+ træningsklub appen en af de apps, som du bl.a. kan sammenkoble med andre trænings- og vægttabs apps. Dette er super smart, da man på den måde ikke mister overblikket over ens vægttab, selvom man bruger flere forskellige apps. Download den her.

Nike+ appen er hovedsageligt fokuseret på motions- og træningsaspektet ved et vægttab, og den er en enorm god hjælp, hvis man er ny til træning, og derfor har lidt svært ved at overskue, hvor man skal begynde. Appen foreslår nemlig en række øvelser og træningsformer, som du evt. kan prøve.

4. Diet Hero app’en

Denne app er perfekt, hvis du ikke gider at tælle kalorier eller lave madplaner. Du skal nemlig blot indskrive de fødevarer, som du har liggende derhjemme i denne app, og så foreslår den, hvad og hvor meget du skal spise.

Det er dermed en super god app at bruge, hvis man har en tendens til at spise usundt, fordi man aldrig ved, hvilket mad man skal lave. Med denne app fjernes undskyldningen med at bestille usundt takeaway altså, da man netop får fortalt af appen, hvad man netop kan lave af sundt mad derhjemme.