Hold formen selv om træningscentrene er lukket

Hold formen selv om træningscentrene er lukket

Endnu en gang er Danmark lukket ned. Det betyder også at al form for indendørs træning er aflyst. Det gælder både træningscentre, crossfit centrene, svømmehallerne og de indendørs idrætshaller. Men hvordan pokker skal man så holde sig i form? Det er lige præcis det, som du får en guide til her.

Hjemmetræning er også godt

Lad os slå en ting fast til en start. Alt bevægelse er godt og sundt. Derfor er en rask gåtur eller en løbetur også en god form for motion. Er du dog vant til at styrketræne i træningscenteret, kan det dog være en anelse mere besværligt. Allerede er der mange ting som du allerede har i dit hjem, som du kan anvende til din hjemmetræning. Tag for eksempel en tom bøtte til flydende vaskemiddel, find en snor og en pind. Så binder du snoren om pinden og den anden ende af snoren rundt om bøtten. Fyld herefter bøtten med vand og hold pinden i dine udstrakte arme foran dig. Nu begynder du at rulle snoren om pinden og på den måde trække den fyldte bøtte op mod pinden. Du vil blive overrasket over, hvor hårdt det er og hvor god træning det er for dine hænder og underarme. Er du en smule opfindsom, så har du masser af ting i dit hjem, som du kan tilføje til din hjemmetræning.

Du kan også vælge at bruge din egen vægt i stedet for at tilføje vægt til din træning. For eksempel ved træning med en TRX sele, der anvender du ikke andet vægt end din egen og kan alligevel presse din krop og styrke ud til max. Der er derfor masser af mulighed for at holde både din form og din styrke ved lige til trods for at træningscentrene er lukket.

Tilføj bcaa til din træning

Synes du alligevel ikke at din træning giver nok til din muskelmasse? Så kan du vælge at tage et tilskud af bcaa ved siden af din daglige kost. Med bcaa kosttilskud øger du din muskelmasse og det hjælper med at bibeholde dit nuværende muskelvæv. Desuden optages bcaa hurtigere i kroppen et traditionelt proteinpulver. Så er du ikke helt tilfreds med resultaterne af din hjemmetræning, så kan du vælge at supplere din kost med bcaa og på den måde bibeholde dit muskelvæv.

Få tiden til at gå imellem dine træningssæt

Træner du i sæt med forholdsvis lange pauser mellem hvert sæt? Så få tiden til at gå hurtigere med online spil. Så kan du både restituerer og vinde penge på en og samme tid. Du kan også blot spille online poker når du keder dig derhjemme og ikke kun imellem dine træningssæt. Vil du vide mere om online poker så se mere på pokernyheder.io hvor du kan finde alle nyheder indenfor online poker. Har du ikke tidligere spillet om penge? Så er det en god ide, at øve dig en hel del på poker, inden du begynder på det. Du kan nemlig risikere at tabe dine penge også og er altså ikke garanteret at vinde penge når du spiller online poker.