Sådan får du træningen hurtigere overstået

Sådan får du træningen hurtigere overstået

Træning og motion er sundt for både krop og sind, men det er ikke altid lige sjovt at stå i fitnesscentret og løfte vægte eller tvinge det ene ben foran det andet på løbebåndet. Nogle elsker det, mens andre har brug for mere motivation. Det kan også være svært at finde motivationen frem, når man har brug for den, men man kan i det mindste få tiden til at gå hurtigere i træningscentret.

Der er god sandsynlighed for, at du har din smartphone med i træningscentret, når du skal ned og pumpe lidt jern. Og selvom telefonen ofte kan være en distraktion, så kan du bruge det til din fordel, hvis træningspasset gerne skal gå bare lidt hurtigere.

Spille spil

Uanset om du kan lide at spille eller ikke er den store spilelsker, så kan du hive telefonen frem til en omgang spil eller to, mens du sidder på cyklen, løber på løbebåndet eller strækker ud. Hvis man er over 18 år og godt lide odds og betting, så kan man snige et spil eller to ind når man holder en lille pause eller under træningen.

Når man distraherer sig selv med noget eksternt, så tænker man mindre over ubehaget der ofte følger med et træningspas. Så hvis man kan finde ud af at gøre to ting på en gang, så er dette en løsning på at få tiden til at gå en smule hurtigere. Samtidig udvikler man også nogle færdigheder, idet nogle spil for eksempel kan være med til at udvikle reflekserne.

Tjen penge

Der kan snildt gå en time eller to inden du forlader træningscentret, så hvorfor ikke udnytte tiden derinde produktivt? Samtidig med, at du arbejder på musklerne og konditionen, så kan du også forsøge at tjene nogle penge samtidig. Det kan du for eksempel gøre ved at sætte dig ind i aktier, læse nogle artikler og tage springet ved at investere i nogle aktiver, når du føler dig klar.

Der kan gå en masse tid med at lære om aktier, fordi der er så meget at lære. Men du kan også tjene nogle hurtigere penge ved at hoppe på nogle hjemmesider der sælger brugte ting. Hvis du ligger inde med nogle ting derhjemme som er værd nogle penge og som alligevel ikke bliver brugt, så hvorfor ikke sælge dem og tjene nogle penge undervejs?

Bliv inspireret

Hvis det er virkelig svært at finde motivationen til at komme i gang med træningen og du heller vil smutte på en netcafé, spille nogle spil og drikke en sodavand, så kan det hjælpe dig i gang at læse nogle inspirerende blogindlæg om at komme i sommerform, se nogle videoer eller endda lægge mærke til de personlige trænere i centret og andre medlemmer der virkelig går til den.

Inspiration kan komme mange steder fra og det handler blot om at finde de inspirationskilder der kan hjælpe dig i gang. Når man finder en grund til at træne, så har man også nemmere ved at holde træningen og gejsten ved lige.