Lidt hjælp til at kommer i sommerform

Gode træningsrutiner til forrået

Udrejser til feriedestinationerne åbner efterhånden mere og mere op efter et helt år med begrænsede muligheder pga. corona pandemien. Corona pandemien har for mange betydet ekstra kilo på sidebenene, de såkaldte corona kilo, og det er efterhånden ved at være tiden, at de skal af igen. En sommerferie i sydens sol ved stranden kalder da på, at man bliver motiveret til at blive fit igen.

Fjern de overflødige kilo

Noget af det første man bør overveje, er hvordan man fjerner de overflødige kilo og træner de slappe muskler, man har fået under corona pandemien. Det kan man f.eks. gøre ved at spise anderledes, afholde sig fra søde sager f.eks., og ved at dyrke mere motion. Man kan vælge at løbe, gå, cykle eller tage i motionscenter. Man kan også kombinere forskellige former for motion. Det kan være svært at bevare motivationen, men det hjælper nogle gange, hvis man melder sig ind i online grupper som spiser det samme som en selv, f.eks. hvis man spiser efter kuren LCHF eller Keto.

Der findes mange grupper, som kan inspirere til gode og nemme opskrifter i hverdagen, så det ikke bliver for svært. Der findes også bøger man kan købe eller låne på biblioteket. Der findes på samme måde også online grupper, som har fælles interesser f.eks. i at vandre, løbe og cykle. I disse grupper kan man f.eks. blive inspireret til forskellige ruter osv. Er man mere socialt anlagt, kan en tur i træningscentret være den helt rigtige motionsform. Her findes der ofte hold, som man kan melde sig på. For en person, som ønsker selskab under træningen, er det en oplagt måde at træne på, fordi man ofte føler sig solidarisk med de andre, og det gør, at man oftere kommer afsted, selvom man er træt en dag.

BCAA hjælper på at bibeholde muskelmassen

Der findes en hjælp til dig, der gerne vil have flotte muskler inden sommerferien. Det er nemlig ikke altid træning er nok i sig selv, og derfor kan man have brug for at tilføre noget tilskud i form af bcaa, hvilket tages ved siden af ens normale kost. Bcaa fungerer på den måde, at den er med til at øge din muskelmasse. Bcaa købes i store bøtter og kan fås i helseforretninger og på online hjemmesider der sælger helseprodukter og kosttilskud. Bcaa består af en særlig gruppe aminosyre, der optages direkte i blodbanen og ud i musklerne.