Blog

Ikke tid til træningscenteret? Sådan kommer du i gang med hjemmetræning!

Selvom mange fitnesscentre nærmest har åbent døgnet rundt, kan det være svært at presse træningen ind i den daglige tidsplan. Mange mennesker har lange arbejdsdage og måske skiftende arbejdstider, der gør det svært at nå at komme i træningscenteret, eller måske har de bare ikke har lyst til at træne sammen med andre.

Lad dine muskler vokse med BCAA-pulver

Er du begyndt at tage din styrketræning seriøst, men der sker ikke så store fremskridt, som du havde håbet på? Så er det måske på tide, at du begynder at tage brug af BCAA-pulver, da det giver din krop alle de essentielle aminosyrer. På den måde vil dine muskler vokse hurtigere, og du vil hurtigere … Læs videre “Lad dine muskler vokse med BCAA-pulver”

Alt om BCAA

BCAA, eller branched-chain amino acids (forgrenede aminosyrer), dækker under 3 forskellige aminosyrer. Aminosyrer er byggestenen i protein, og netop disse 3 aminosyrer er essentielle, fordi kroppen ikke selv kan producere dem, men de må optages gennem vores kost. Derfor er de også blevet meget populære at indtage som kosttilskud.

Sådan kommer du i gang med at træne efter lang tids pause

Du har måske lige været ude for en skade, der har gjort at du har måtte holde kroppen i ro over en længere periode, hvilket hurtigt kan give en hverdag med mangel på energi. Du savner den gode træning, som ellers var en vane før, og nu skal du til at gå i gang med … Læs videre “Sådan kommer du i gang med at træne efter lang tids pause”

Læs bøger om sundhed og pas på din krop

Bodybuilding. Sig ordet. Jeg ved, det handler om at opbygge kæmpe guns og og opbygge kroppen. Så langt er jeg med. Det er du sikkert også, men har du helt styr på, hvad du skal gøre for ikke at skyde med spredehagl, når det handler om din krops sundhed? På nettet findes et utal af … Læs videre “Læs bøger om sundhed og pas på din krop”

Sundhed handler ikke kun om at spise sundt

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange udtryk du kender, der handler om sundhed?  Du kan have et sundt forhold til din krop, du kan have en god work-life balance osv. Her fortæller jeg dig om mit eget forhold til sundhed og forsøger at få dig til at tænke sundhed lidt bredere. Spis sundt og … Læs videre “Sundhed handler ikke kun om at spise sundt”