Lad dine muskler vokse med BCAA-pulver

Er du begyndt at tage din styrketræning seriøst, men der sker ikke så store fremskridt, som du havde håbet på? Så er det måske på tide, at du begynder at tage brug af BCAA-pulver, da det giver din krop alle de essentielle aminosyrer. På den måde vil dine muskler vokse hurtigere, og du vil hurtigere kunne se resultater i spejlbilledet. Det bliver en god cirkel, hvor du vil blive mere motiveret til din træning, fordi du hurtigere ser de resultater, som du drømmer om. Men hvad er det ved BCAA-pulver, der er så godt for dine muskler? Det vil kort blive remset op her.

 

Mindre ømhed i musklerne

BCAA får dine muskler til at vokse hurtigere, men der er en anden bonus ved denne form for træningssupplement. Det sørger for, at dine muskler er mindre ømme, efter du har været igennem en god og hård træning.

På den måde kan du hurtigt igen blive klar til træning, da du ikke skal bruge lige så mange timer og døgn på at mærke ømheden. Det er en rigtig god ide at tage BCAA før din træning, hvis du ønsker denne effekt – så du skal altså ikke vente til efter træningen, hvis du vil formindske følelsen af trætte muskler, som helst ikke vil løfte flere tunge ting i den nærmeste fremtid. Kunne det være noget for dig? Så køb eventuelt BCAA-pulver her.

 

Slut med at være træt efter træning

Ligesom BCAA hjælper på dine musklers træthed, så hjælper det også på din træthed. Hvis du begynder at bruge BCAA som supplement, så vil du ikke føle dig helt så træt, som du ellers har gjort, når du er færdig med at træne. Således kan du hurtigere få dig selv op i gear igen, så du kan komme oftere ned i træningscentret og blive ved med at bygge på dine muskler.

De fleste, der træner ofte, kender til det. Efter en hård træning, så er energiniveauet virkelig sat på prøve, og det kan være svært at bevæge sig ned i træningscentret igen, når du ved, at du bliver så træt efterfølgende. Men det kan altså være slut nu, efter du er begyndt at bruge BCAA.

 

Fødevarer med højt indhold af BCAA

Hvis du ønsker at få endnu mere BCAA ind i din hverdagskost, så er der heldigvis også mange fødevarer, som indeholder en masse af det. På den måde kan du sørge for hele tiden at have et stabilt energiniveau og mere overskud, blot ved at tilføje nogle madvarer, som giver dig en god mængde af BCAA.

Det er for eksempel madvarer som oksekød, kylling, tun, laks, parmesanost, mælk, æg og græsk yoghurt, der er gode at komme i indkøbsvognen, hvis du går efter større muskler og mere energi.

Vores liste over madvarer med højt indhold af BCAA er desværre ikke veganervenlig, men der findes med garanti masser af produkter og fødevarer, som veganere kan nyde gavn af, hvis I gerne vil have mere BCAA ind i kosten.