Hvorfor er BCAA de vigtigste aminosyrer?

Hvis du ønsker at få en stærk og trimmet fysik, kræver det at du bruger BCAA. I dag bruger næsten alle der er seriøse omkring deres træning BCAA. Vi vil her i artiklen fortælle mere om hvad BCAA er og hvorfor det er så vigtigt

Hvad er aminosyrer?

Aminosyre er i sin enkelthed ned spaltet protein. Disse aminosyrer bruger kroppen til at genopbygge muskelfibre. Der findes 20 forskellige typer aminosyrer, dog er der 9 essentielle typer. Det vil sige typer som kroppen ikke selv kan producere. Her er BCAA en af de 9 essentielle typer aminosyrer.

Hvad er BCAA?

BCAA står for (branched-chain amino acids) og består af en forgrening af nogle af de vigtigste aminosyrer, nemlig valin, isoleucin og leucin. Dette er nogle kroppen burger når den skal danne muskelvæv. Det er netop når kroppen danner muskelvæv at du kan se resultater for din træning, da det er det der får musklerne til at vokse.

Hvorfor er BCAA ideel for den professionelle atlet?

BCAA er godt for professionelle atleter, fordi den også er med til at mindske kroppens stofskifteproces, hvor proteinerne brydes ned og muskelmassen derfor bliver mindre.
BCAA giver dig samtidigt også mentalt overskud når du træner hårdt.

Former du kan indtage BCAA i

Du kan få BCAA i mange forskellige varianter, som både pulver, tabletter og i flydende form. Du kan se et stort udvalg af BCAA-produkter her. Du kan faktisk få BCAA som et tyggegummi, så man kan nå at få sit tilskud på farten.

Prøv det i dag og mærk hurtigt en forskel

Hvis du ikke har indtaget nogen form for proteinpulver, vil du kunne mærke en markant forskel hurtigt, på din muskelvækst. Men selv hvis du har taget andre former for proteinpulver før, og skifter til BCAA, vil du kunne mærke en tydelig forskel.