Værn om din hud

dansk hudpleje

Huden er menneskets største organ. Den vigtigste opgave, som huden er stillet, er at beskytte mennesket mod skidt og bakterier. Menneskets hud udsættes nemlig konstant for forskellige faktorer, som både ælder og slider huden. Disse faktorer medvirker, at huden ændres.

Fordi huden konstant påvirkes og slides af forskellige faktorer, er det yderst vigtigt, at man passer godt på sin hud. Det gør man blandt andet ved at pleje den regelmæssigt. Ved regelmæssig pleje af huden opretholdes hudens vigtige beskyttelsesfunktion.

Hudpleje til alle hudtyper

Det er forskelligt fra person til person, hvilken type hud man har. Nogle mennesker har en tør hud, mens andre mennesker fx har en fedtet eller en beskadiget hud.

Det handler om at finde de produkter, der egner sig til den enkelte persons hud. Der findes meget dansk hudpleje, som fremstiller produkter til alle former for hudtyper.

Uanset hudtype bør den regelmæssige pleje af huden som minimum bestå af følgende to trin:

×        Rens huden grundigt for urenheder morgen og aften.

×        Når huden er rengjort, smøres den ind i en god creme.

Dansk hudpleje hitter

Dansk hudpleje hitter for alvor i disse år. Når danskerne skal ud og investere i nye produkter til huden, ses det nemlig ofte, at det er de danske hudplejeprodukter, der kommer med hjem på badeværelseshylden.

I takt med den øgede interesse for økologi er også interessen for økologisk hudpleje steget. Flere og flere producenter af dansk hudpleje fremstiller med stor succes produkter bestående af økologiske og naturlige ingredienser. Et af de brands, der producerer dansk hudpleje af rene produkter, er Ecooking.

Hudplejebrand med rene linjer

Ecooking er et dansk brand inden for hudpleje, som har fokus på rene og milde produkter. De populære produkter er økologiske og fyldt med vitaminer og mineraler. Derudover er produkterne helt fri for parabener og kunstige farvestoffer.

Det er nemlig dét, som de danske forbrugere vil have: dansk hudpleje uden dikkedarer. Ecooking lægger stor vægt på, at forbrugeren er oplyst om produkternes indhold. Derfor fremgår ingredienserne tydeligt af produkternes etiketter.

Hos Ecooking findes der rene produkter til enhver hudtype og til ethvert behov. Til den regelmæssige pleje af huden tilbyder Ecooking produkter som fx rensegel, serum, dag- og natcreme, ansigtsmist og øjencreme.