Stærk krop, store muskler og dating

dating

Det er vist ingen hemmelighed at mange mænd og kvinder begynder at løbetræne, løfte vægte eller lave anden fysisk aktivitet for at gøre sig tiltrækkende over for det modsatte køn.

Fitnessindustrien tjener en formue på salg af fitnessmedlemsskaber, kosttilskud, træningstøj og andet udstyr som bruges i forbindelse med træning. Alt sammen fordi vi ønsker, at gøre os interessante over for det modsatte køn. Kropsidealerne og billeder på de sociale meder er alt sammen med til at påvirke (specielt ungdommen) til at tro at kroppen absolut skal se ud på en bestemt måde.

Balancen og det sunde liv

Mange træner intensivt indtil de slår sig ned med en kæreste – andre bliver ved, fordi træningen er blevet en livsstil, og en integreret del af hverdagen. Hvis man ønsker at træne hele livet, handler det om, at du skal træne for din egen skyld, fordi det er noget du nyder, og ikke kan undvære. Hvis du udelukkende gør det, fordi du ønsker at se ud på en bestemt måde, er det ikke sundt for dig på den lange. Vi kan hurtigt blive enige om, at det er en god ting at holde kroppen sund og stærk, men går det hen og bliver en besættelse, så kan et have negative konsekvenser for dig. Det handler om at finde en sund balance, al ekstremisme er hårdt for krop og sjæl.

Datinglivet

Er træning en integreret del af din hverdag, og ved du, at det er noget, du ikke har tænkt dig at ligge på hylden lige foreløbigt, så er det vigtigt, at din partner eller kommende partner har en forståelse for dette. Har du en profil på en dating side, så kan det være en god ting at nævne at træning er en del af din verden. Det handler om, at du finder en partner, som har forståelse for din livsstil. Alternativt kan det altid være en ting, som kan blive bragt på banen på en af de første dates, så du spiller klart ud. Er du så heldig at finde en, som også holder af at træne, så er det jo perfekt.