Blog

Læs bøger om sundhed og pas på din krop

Bodybuilding. Sig ordet. Jeg ved, det handler om at opbygge kæmpe guns og og opbygge kroppen. Så langt er jeg med. Det er du sikkert også, men har du helt styr på, hvad du skal gøre for ikke at skyde med spredehagl, når det handler om din krops sundhed? På nettet findes et utal af … Læs videre “Læs bøger om sundhed og pas på din krop”

Sundhed handler ikke kun om at spise sundt

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange udtryk du kender, der handler om sundhed?  Du kan have et sundt forhold til din krop, du kan have en god work-life balance osv. Her fortæller jeg dig om mit eget forhold til sundhed og forsøger at få dig til at tænke sundhed lidt bredere. Spis sundt og … Læs videre “Sundhed handler ikke kun om at spise sundt”

Stærk krop, store muskler og dating

Det er vist ingen hemmelighed at mange mænd og kvinder begynder at løbetræne, løfte vægte eller lave anden fysisk aktivitet for at gøre sig tiltrækkende over for det modsatte køn. Fitnessindustrien tjener en formue på salg af fitnessmedlemsskaber, kosttilskud, træningstøj og andet udstyr som bruges i forbindelse med træning. Alt sammen fordi vi ønsker, at … Læs videre “Stærk krop, store muskler og dating”

Værn om din hud

Huden er menneskets største organ. Den vigtigste opgave, som huden er stillet, er at beskytte mennesket mod skidt og bakterier. Menneskets hud udsættes nemlig konstant for forskellige faktorer, som både ælder og slider huden. Disse faktorer medvirker, at huden ændres. Fordi huden konstant påvirkes og slides af forskellige faktorer, er det yderst vigtigt, at man … Læs videre “Værn om din hud”

Det rette træningstøj har stor betydning

Når man træner regelmæssigt, er det vigtigt, at man har træningstøjet samt udstyret i orden. Dette gælder hvad enten man løbetræner, dyrker vægtløftning, svømning eller en helt fjerde form for sport. Når kroppen skal yde sit ypperste, er det en klar fordel, hvis man ikke samtidig skal bekymre sig om tøj, der kravler rundt på … Læs videre “Det rette træningstøj har stor betydning”

Lysterapilamper bekæmper vinterdepression

Winter is coming Selvom at kalenderen siger august, så er det vist ingen hemmelighed at efteråret og vinteren kommer snigende lige så langsomt. Efterår og vinter er to måneder som byder på færre lyse dage. Det er mørkt når vi står op og mørkt, når vi kommer hjem fra job. Det mørke som er forbundet … Læs videre “Lysterapilamper bekæmper vinterdepression”

Kosttilskud til små nicher

Dette gæsteindlæg er produceret af fridykker, Martin Jacobsen. Kosttilskud og markedsføring Det er vist ingen hemmelig at kosttilskud er meget anvendt af fitness entusiaster. De store kosttilskudsproducenter bruger også flest af deres markedsføringskroner på at rette deres produkter og reklame efter fitness industrien. Det skyldes naturligvis et fitness industrien er stor, og der er mange … Læs videre “Kosttilskud til små nicher”