Kosttilskud til små nicher

Dykkermaske

Dette gæsteindlæg er produceret af fridykker, Martin Jacobsen.

Kosttilskud og markedsføring

Det er vist ingen hemmelig at kosttilskud er meget anvendt af fitness entusiaster. De store kosttilskudsproducenter bruger også flest af deres markedsføringskroner på at rette deres produkter og reklame efter fitness industrien. Det skyldes naturligvis et fitness industrien er stor, og der er mange penge at tjene. Der kan dog også være gode muligheder i at rette produkter mod andre sportsgrene så som fridykning, atletik og svømning. Dog ses det også, at kosttilskudsproducenter begynder at udvikle nye produkter rettet mod nye industrier. Der bliver eksempelvis udviklet kosttilskud til gamere. Det skyldes naturligvis et e-sport industrien er i eksplosiv vækst, og der er mulighed for at vinde sig ind på et stort marked.

Andre sportsgrene

Jeg tror bestemt også at vi i fremtiden vil se kosttilskudsproducenter, som begynder at udvikle specifikke produkter til mindre nicher. Ved at vælge en lille niche er der nemlig gode muligheder for at komme til at dominere hele markedet, også når andre producenter får øjnene op for de muligheder der er i det nye marked.

Det kan være at nogle producenter kan se potentialet i at udvikle enkelte produkter til meget små nicher, så som fridykning. Inden for fridykning er der et konkurrenceelement, hvilket kan motivere flere til at forsøge at fremme deres præstation ved hjælp af kosttilskud. Personligt at jeg selv villig til at bruge mange penge på mit udstyr for at sikre at alt er okay. Det er uanset om det drejer sig om en dykkermaske eller et par nye svømmefødder. Hvis det kan optimere min præstation, så er jeg klar.

Kosttilskud til fridykning

BCAA kan være et eksempel på kosttilskud, som kan bidrage til at optimere min præstation under vand som fridykker. Det har vist sig at BCAA kan bidrage til at forbedre den aerobe og anaerobe kapacitet. Hvilket kan være med til at give en længere distance under vand. Du kan købe svømmefødder, en dykkermaske, badetøj og meget andet på en webshop, så som Edyk.dk. De kunne med fordel forsøge at rette specifikke kosttilskud mod dykkere og svømmere for at optimere deres omsætning. Til svømmere kan det eksempelvis være pre workout, BCAA og proteinpulver til efter træning.

Mulighederne er mange. Personligt har jeg selv tænkt mig at prøve BCAA af for at se om det kan optimere min træning og præstation til konkurrencer.