Sådan får du optimal effekt af din BCAA

Hold formen selv om træningscentrene er lukket

Går du meget op i din træning, og vil du gerne sørge for, at dine muskler restituerer hurtigere? Så skal du have fat i noget BCAA. Det er forgrenede aminosyrer, der hjælper til, at dine muskler restituerer hurtigere, men også at du ikke mister muskelmasse, hvis du er i gang med et vægttab. Der er mange fordele ved BCAA, men det kræver det rigtige tidspunkt at indtage din BCAA for at få den optimale effekt, og det kan du lære meget mere om lige her.

På dette tidspunkt skal du indtage din BCAA

Vil du gerne have den mest optimale effekt af din BCAA, så skal du vælge at indtage det inden din træning. På den måde kan du sikre, at dine muskler kan præstere bedst muligt, og det er rigtig vigtigt, især hvis du styrketræner. Du kan også sagtens indtage din BCAA under og efter din træning og få en god effekt, men hvis du gerne vil have den mest optimale effekt af din BCAA, så skal den indtages før din træning. BCAA er bedst egnet til, hvis du styrketræner og gerne vil præstere endnu bedre og undgå muskelømhed.

Hvis du tænker hvad BCAA er, så er det forgrenede aminosyrer, som hjælper med opbygning af dine muskler. Det er dog et godt kosttilskud, hvis du gerne vil optimere din kost og ikke mindst din træning. Du kan få det i et pulver, som du kan blande i vand. Det findes i mange forskellige smagsvarianter, som kan sørge for, at det smager godt.

Det får du ud af at indtage BCAA i forbindelse med din træning

Ved at indtage BCAA i forbindelse med din træning eller gerne før, så sikrer du, du får mange forgrenede aminosyrer i din blodstrøm gennem hele din træning, hvilket kan gøre, at dine muskler kan præstere meget bedre, end du er vant til. Det kan give dig mere udholdenhed og sørge for, at du får en bedre træning.

BCAA kan også gå ind og give dig mere energi og lidt sukker, og da du indtager det i flydende form, så sørger det for, at du er hydreret under hele din træning. Derfor er det en god idé at have BCAA, hvis du gerne vil tabe dig, eller hvis du styrketræner meget. Det kan gøre en verden til forskel, når du træner.

Sådan undgår du muskelømhed når du træner meget

Træner du meget, og oplever du tit, at du er meget øm i dine muskler, og at du ofte har svært ved at træne ordentligt dagen efter på grund af ømme muskler? Så er der meget, du kan gøre for at undgå ømme muskler. De kommer ofte, når du ikke har trænet i et stykke tid, så hold din træning ved lige.

Desuden er BCAA en god hjælp til at minimere din muskelømhed. Udstrækning gør også underværker for ømme muskler, og derfor er det vigtigt, at du husker at strække ud, hver eneste gang du har trænet.