Styrk din gamer krop med kosttilskud

Styrk din gamer krop med kosttilskud

Hvorfor skal jeg styrke min krop? 

Det bør du gøre af den simple grund, at det er godt for dig. Som gamer, er det måske ikke første prioritet at sørge for en stærk og sund ryg, men det er altså rigtig vigtigt. Du tænker måske heller ikke specielt meget, på at sidde i en god position som ikke svækker din krops struktur. 

Det er vigtigt for dig, der bruger mange timer om dagen siddende i en gamerstol, at styrke din krop. Du behøver ikke at træne flere timer om dagen i træningscenter og opbygge kæmpe muskler. Du skal bare holde dine muskler sunde og aktive. 

Du er måske stadig ikke overbevist? Forestil dig, at du som 60 årig ikke kan strække din ryg ud, fordi du har brugt for meget tid siddende med ryggen i en dårlig stilling. Forestil dig, at du skal gå foroverbøjet resten af dit liv, fordi din rygs struktur er ødelagt. Har du ikke lyst til det så tag tid til at styrke din ryg. 

Hvordan kan jeg styrke min gamerkrop? 

Du kan lave simple øvelser, der strækker din krops muskler ud. Muskulaturen i din krop har rigtig godt af, at blive strukket igennem. Så du kan efter et par timers spil på computeren tage en kort pause, hvor du laver et par strækøvelser. 

Du kan variere øvelserne, så det ikke er de samme du laver hver dag. Du kan for eksempel fokusere på at strække ryggen og knæene ud den ene dag, og skuldrene og hofterne den næste. Det vigtige er, at du ikke overser en muskelgruppe helt. 

Det er også en fordel, hvis du supplerer dine øvelser med sund kost. Er du ikke meget for at stå og hakke grøntsager og kokkere, så kan du som minimum starte med kosttilskud. De erstatter ikke en sund kost, men tilføjer nogle tiltrængte vitaminer og proteiner til din nuværende kost. 

Hvilke kosttilskud vil styrke min gamerkrop?

Det er helt klart en fordel, hvis du begynder at tænke på at styrke din krops sundhed med kostilskud. BCAA er et kosttilskud, som ikke kun bruges af bodybuildere og ivrige fitness typer. Du kan også drage fordel af BCAA kosttilskuddet som gamer. 

Hvad gør kosttilskud for dig, tænker du måske. Kosttilskud sørger for at give dig de ting din krop behøver, for at være sund. Kosttilskud kan med fordel justeres i forhold til hvad kroppen har behov for, som den ikke får via din kost. 

Hvad koster det at holde min krop sund?

Kosttilskud og proteinpulver kan godt virke dyrt, hvis man ikke er vant til at gå op i kropssundhed. Men det er altså pengene værd, at sørge for din ryg holder til du bliver gammel. Har du brug for lidt økonomisk hjælp, kan du læse om låntyper hos lainaverkko.fi.

Som gamer kan det også være, at du hellere vil prøve at lave lidt ekstra penge på noget som du elsker; at game. Du kender sikkert Counter Strike, men ved du også, at du på counterstrikebetting.net kan lære om at tjene penge på Counter Strike?

Se at kom i gang med at få din krop i så god stand, at du som 60 årig stadig har fuld mobilitet og kan fungere normalt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *